[vc_row][vc_column width=”1/2″][us_image image=”2332″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

ARTWEEK | PRESENTATIES CMD
NHL STENDEN

WOENSDAG 27, DONDERDAG 28 EN VRIJDAG 29 NOVEMBER |
15:00 TOT 17:00 UUR

Eind november organiseert NHL Stenden – opleiding Communication & Multimedia Design – voor de minors Branding Advertising Design en Game Design en 3D een Artweek. In deze week worden studenten ondergedompeld in het thema Optische Illusies. Naast een aantal leuke workshops, presentaties en excursies wordt er in deze week gewerkt aan projecten voor MAF en LUNA, waarvan de resultaten worden gepresenteerd tijdens het Media Art Festival.

Op woensdag 27 en donderdag 28 november, tussen 15:00 en 17:00 uur, tonen meerdere studenten van de minor Branding Advertising Design hun werk op het Media Art Festival aan de Snekertrekweg. Onder andere Jessica de Jonge en Jasmijn ten Zijthoff laten zien waar het thema Optische Illusies samenkomt met multimedia.

Studenten van de minor Game Design en 3D kregen de opdracht om samen een app en een game te ontwikkelen die bedoeld is om alle activiteiten van MAF, die gedurende het hele jaar worden georganiseerd, onder de aandacht van het publiek te brengen. Het project loopt tot februari volgend jaar, maar hun eerste bevindingen laten ze alvast zien tijdens de Artweek in Zalen Schaaf op vrijdag 29 november tussen 15:00 en 17:00 uur.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]