[vc_row][vc_column width=”1/2″][us_image image=”1789″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

I-WEEK
SIMULATIONS
VRIJDAG 22 NOVEMBER OP HET MEDIA ART FESTIVAL | 12:00 T/M 18:00u.

De International Week – de internationale werk- en uitwisselingsweek van Minerva Academie voor Popcultuur – is dit jaar van 19 tot 22 november in Leeuwarden. De International Week, met het overkoepelende thema SIMULATION, is een samenwerking tussen Media Art Festival en Minerva Academie voor Popcultuur. De academie nodigt deze week haar samenwerkingspartners uit van de internationale opleidingen waar ze een uitwisselingsverband mee heeft. Met partners afkomstig uit onder meer Engeland, Finland, Hongarije, Letland en Litouwen biedt deze week volop kansen voor inspiratie, uitwisseling en innovatie.

WORKSHOPS
De workshops (LAB sessions) draaien om internationale samenwerking, inspiratie en creatie. Ze zijn toegankelijk voor studenten van de Hanzehogeschool en worden gehouden bij de Academie van Popcultuur.

TENTOONSTELLING
De tastbare resultaten van alle workshops kun je zien op vrijdag 22 november in een multidisciplinaire tentoonstelling tijdens het Media Art Festival.

TALKSHOW
De talkshow op vrijdag 22 november is voor iedereen gratis toegankelijk. Hiervoor kun je je aanmelden. Enkele makers en internationale partners gaan in gesprek over hun visie op werken in een internationale context.

Houd de website in de gaten voor meer informatie over het programma, exacte locaties en tijden: www.hanze.nl/popcultuur[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]