[vc_row][vc_column width=”1/2″][us_image image=”1757″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

KOMPOST 
MET 
CORNÉ DE WOLF
MAANDAG 25 NOVEMBER T/M ZATERDAG 30 NOVEMBER 

KOMPOST – komposities voor koptelefoons – is een productie van de Popfabryk en heeft als doel de Friese (elektronische) experimentele muziekscene te voeden, stimuleren, ondersteunen en zichtbaarder maken. Vijf dagen lang wordt een artiest op een specifieke locatie uitgenodigd om het experiment aan te gaan met geluid en werk te maken speciaal ontwikkeld voor koptelefoons. Na een week wordt het werk gepresenteerd aan het publiek.

KOMPOST wil aanjager zijn voor Friese geluidskunst en muzikaal talent dat zich niet plooit naar pop-structuren. Artiesten opereren in een omgeving waar de termen geluid en muziek uitwisselbaar zijn en creëren een compositie die eerder bevraagt dan bevestigt. Op het Media Art Festival zal componist en muzikant Corné de Wolf invulling geven aan de eerste editie van KOMPOST.

CORNÉ DE WOLF
Corné de Wolf is een afgestudeerd componist van de Minerva Academie voor Popcultuur met als focus narratieve strategieën binnen compositie. Corné is vaak op zoek naar een verhaal of ondergrond; wie of wat vormen de fundering voor een compositie, hoe wordt er gehoor gegeven aan het verhaal? Met deze onderzoekende geest zal hij te werk gaan op de locatie van het Media Art Festival. Gedurende een week zal hij – met als fundering het festival, de locatie – een muziekstuk componeren.

WERKPERIODE KOMPOST:
Maandag 25 t/m vrijdag 29 november aan de Snekertrekweg

LIVE PERFORMANCE:
Vrijdag 29 november 21:00 uur
Zaterdag 30 november, 21:00 en 22:00 uur

KOMPOST is een productie van de Popfabryk
www.popfabryk.nl/project/kompost[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]