[vc_row][vc_column width=”1/2″][us_image image=”2624″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

PITCHES STADSKUNSTENAAR
DINSDAG 3 DECEMBER | 16:00 TOT 18:00 UUR 

Herinner je je nog het schip dat Marten Winters helemaal van papiermaché had gemaakt, en dat op een vroege zondagochtend over het dak van de Blokhuispoort werd gehesen en door de sterkste man van Nederland op een enorme zadelsleper naar de Prinsentuin werd getrokken om daar onder veel publiek bekijks te water te worden gelaten? Of de cassettebandjes van Jacco de Boer en Daan Levy die opeens bij allemaal Liwwadders door de brievenbus vielen?
 De speelse en poëtische acties van Jamila Faber? Zij allen waren stadskunstenaars en droegen op hun creatieve manier bij aan het culturele leven in onze stad.

De Gemeente Leeuwarden is nu weer op zoek naar een nieuwe stadskunstenaar. De termijn voor aanmeldingen is verstreken en eind november wordt er een voorselectie gedaan. De drie kunstenaars met de meest veelbelovende en uitdagende ideeën pitchen op 3 december op de locatie van het Media Art Festival hun plannen. Kom kijken en denk mee over wie de komende tijd de kans moet krijgen om zijn of haar stempel op Leeuwarden te drukken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]