[vc_row][vc_column width=”1/2″][us_image image=”2462″ size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

DWARSKIJKERS
DIGITALE ILLUSIES
DINSDAG 3 DECEMBER | INLOOP: 19:15u | START RONDLEIDING: 19:45u 

MET JAAP HENK HOEPMAN, ESTHER POLAK & IVAR VAN BEKKUM EN JACCO BORGGREVE 

MAF organiseert in samenwerking met Keunstwurk een avond over de hedendaagse digitale ontwikkelingen in kunst en cultuur. Voor mensen die mogelijk wat ‘koudwatervrees’ ervaren ten aanzien van dit onderwerp is dit een mooie kans op een kennismaking met nieuwe fenomenen die linksom of rechtsom ook kunst en cultuur beïnvloeden en nieuw perspectief bieden.

De avond begint met een rondleiding door de expositie waarbij jonge kunstenaars aanwezig zijn om hun werk toe te lichten. Jaap Henk Hoepman, Universitair Hoofddocent bij de Digital Security groep van de Radboud Universiteit in Nijmegen, verzorgt een algemene inleiding om zicht te krijgen op de context van de digitale en technologische ontwikkelingen en maakt hierbij een brug naar de ontwikkelingen in kunst en cultuur.

Vervolgens wordt er ingezoomd op het kunstenaarsduo Esther Polak en Ivar van Bekkum die vertellen hoe zij nieuwe technologieën toepassen in hun werk.

De avond wordt afgesloten door kunstenaar Jacco Borggreve die vanuit zijn artist in residency in Merida/Mexico een spannende performance geeft.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]