MEDIA ART FESTIVAL 2021
24 september t/m 10 oktober

Dagelijks van 10:00u – 22:00u

Eindelijk, we zijn er weer! Na anderhalf jaar vol onzekerheid kunnen we eindelijk, met enige voorzichtigheid, zeggen dat het Media Art Festival dit najaar plaatsvindt van 24 september tot en met 10 oktober in het Stationskwartier, Snekertrekweg 1, in Leeuwarden.

Daarnaast landt LUNA – Leeuwarden Urban Night Adventure van 30 september tot 2 oktober op verschillende locaties in het centrum van Leeuwarden. We hebben vol spanning gewacht om te laten zien wat we in petto hebben, en we hopen jullie in het najaar te zien! Om dit voor elkaar te krijgen vragen we natuurlijk wel om goed op jezelf en anderen te passen, blijf gezond, en blijf veilig zodat we allemaal in het najaar kunnen genieten van de mooiste mediakunst en lichtinstallaties.

Voor nu, klik hier voor onze selectie Young Masters, die net als wij niet kunnen wachten om hun werk te laten zien. Klik hier voor de LUNA kunstenaars, die tijdens het weekend van 30 september door het centrum van Leeuwarden te bewonderen zijn!

Houd ons verder in de gaten voor de randprogrammering en andere activiteiten rondom het festival.

LET OP Voor de meeste activiteiten rondom MAF moet je je even opgeven. Dit staat bij de activiteiten waar dit voor geldt en kan door een e-mail te sturen naar mediaartfriesland@gmail.com.

Menu