MEDIA ART FESTIVAL 2021
24 september t/m 10 oktober

Dagelijks van 10:00u – 22:00u

Het Media Art Festival 2021 is officieel tot een einde gekomen. Bijna drie weken lang hebben we kunnen genieten van mediakunst van jong talent uit binnen- en buitenland in het Stationskwartier in Leeuwarden, met hiernaast bijzondere MAF Specials, bijeenkomsten en workshops. Uiteraard dankbaar dat we na 1,5 jaar weer zo een festival mochten en konden neerzetten en weer zoveel support en samenwerking hebben mogen genieten van lokale ondernemers en sponsoren.

Het is iedere editie weer een bijzonder samenkomen van diverse kunstenaars en makers. Ook bijzonder deze editie was de komst van de TEXT ME: Young Curators, een internationaal project van i-Portunus met jonge curatoren die ons festival bezochten. Hiernaast de eindpresentatie van de Noordenaars, waarbij het resultaat werd gepresenteerd van 2,5 jaar samenwerking van twaalf noordelijke organisaties in beeldende kunsten die zich inzetten voor talentontwikkeling in de regio.

Ook werden natuurlijk de Young Masters Award en de Publieksprijs voor 2021 uitgereikt. Wie deze wonnen? Kijk daarvoor hier!

Het is voor nu vooral nagenieten en een voorzichtige opmars maken naar het festival in 2022!

Menu