PRAKTISCHE INFORMATIE

Open dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur
Afwijkende openingstijden Donderdag 30 september t/m zaterdag 2 oktober open tot 23:00 uur | Zondag 10 oktober open van 12:00 tot 17:00 uur
Locatie Stationskwartier, Snekertrekweg 1, 8912 AA Leeuwarden

Contact mediaartfriesland@gmail.com
Entree € 7,00 | Voor studenten € 5,00 | Tot en met 16 jaar gratis 
Passepartout € 13,00 | Passepartout studenten € 9,00 

Met een passepartout heb je tijdens het hele festival toegang tot de expositie en alle specials.

RONDLEIDINGEN EN WORKSHOPS

Prijzen voor rondleidingen en workshops zijn op aanvraag, zie hier voor meer informatie. Voor boekingen en vragen kun je contact opnemen met mediaartfriesland@gmail.com.

TOEGANKELIJKHEID LOCATIE

Het Media Art Festival vindt plaats in het Stationskwartier in Leeuwarden. Anders dan andere jaren vindt het Media Art Festival op de begane grond plaats en is daardoor veel beter toegankelijk voor iedereen. Er is wel een kleine trap bij de hoofdingang, maar het is mogelijk om via een andere ingang het gebouw binnenkomen. Wil je daar gebruik van maken? Aarzel dan niet om dat van tevoren te melden via mediaartfriesland@gmail.com.

MEDIA ART FESTIVAL IN TIJDEN VAN COVID-19

We volgen de richtlijnen van het RIVM en doen ons best om een bezoek aan ons festival zo veilig mogelijk te maken. We verzoeken bezoekers om zich aan aanwijzingen van onze medewerkers te houden. Voor actuele informatie over maatregelen op de dag van je bezoek, kijk op: https://www.mediaartfestival.nl/corona/

LET OP Voor een aantal specials op MAF moet je je even opgeven. Dit staat bij de activiteiten waar dit voor geldt en kan door een e-mail te sturen naar mediaartfriesland@gmail.com.

Menu