SLOTFEEST MET LESTER BLACKFIELD

ZATERDAG 2 april 20:00 uur

Op zaterdag 2 april sluiten we LUNA 2022 af met een feestje. Kom gezellig langs en klink met ons het festival uit. Je bent van harte welkom! Vanavond genieten van de liveshow Animus van Lester Blackfield!

LESTER BLACKFIELD – ANIMUS

Animus maakt deel uit van een multidisciplinair project waarin Lester Blackfield meerdere nummers, visuals, een livevideo en een liveshow creëert en uitbrengt. In het project onderzoekt de act de relatie tussen de mens en de systemen waarin ze bestaan. Bij elke track richten ze zich op verschillende onderdelen van deze vraag, of het nu gaat om de relatie met onze planeet, onze leiders of ons digitale zelf.

Nederlandse hyperpop-outfit Lester Blackfield maakt explosieve en dansbare, maar toch stemmige liedjes die in balans zijn
tussen experimentele avant-garde pop en meer toegankelijke indie rock. Het drietal vriendelijk verwelkomt je in hun conceptuele wereld, waarbij zowel sonische als visuele elementen worden gebruikt om hun verhaal. In het kleine en pittoreske stadje Leeuwarden, waar de band ontstond, kwamen ze al snel creëerden hun eigen fantasierijke bubbel en begonnen ’s nachts een grote dystopische stad te kanaliseren. weven wereld vol sci-fi robots, futuristische architectuur en flitsende neonreclames, de muziek van Lester Blackfield had gemakkelijk de soundtrack kunnen zijn van elke Ridley Scott-film.