MEDIA ART FESTIVAL | 22 november tot en met 8 december 2019

__
De tijd vliegt, na het magische jaar 2018, was ook dit jaar verre van leeg of saai in onze culturele hoofdstad. Het lijkt erop dat het Leeuwarden lukt om de vibe voort te zetten. Tegen het einde van dit jaar is Media Art Friesland er weer met een bonte en uitdagende editie van het Media Art Festival – MAF. Met onze veelzijdige MAF Young Masters expositie presenteren we een veelzijdig spectrum van werken van 15 veelbelovende jonge kunstenaars uit vijf Europese landen. We brengen onder de aandacht wat er speelt op het gebied van media, kunst en technologische ontwikkeling en nodigen uit tot discussie, ontmoeting en experiment.

Rondom het centrale thema ILLUSIES zijn er, naast vele kunstwerken die met onze waarneming spelen, performances, presentaties en ontmoetingen tussen kunstenaars en wetenschappers, waarbij je als bezoeker van harte welkom bent. Denk en praat mee over de grenzen van de realiteit, over manipulatie en waarneming. Scherpen je standpunt in een wereld waar we dagelijks overspoeld worden met nieuws en indrukken en waarin mediatechnologie een belangrijke rol speelt.

Halverwege MAF, op 28, 29 en 30 november, bestormen nog meer internationale kunstenaars ons podium. Dan werpen we met het LUNA Leeuwarden Urban Night Adventure weer een bijzonder licht op het mooie centrum van Leeuwarden. Wandel langs spannende en spraakmakende licht- en geluidsprojecten op tal van bekende en verrassende plekken in de nachtelijke stad en laat je meeslepen in een wereld vol artistieke illusies. We wensen je veel interessante en mooie momenten, hopelijk kunnen we samen veel nieuwe illusies creëren!

Team Media Art Friesland


Sponsoren:

Faber Audiovisuals

Fondsen en Subsidiënten

Partners:

Academie voor Popcultuur
Menu