MEDIA ART FESTIVAL 2021
26 februari t/m 13 maart

Beste vrienden van het Media Art Festival,

Helaas kan het Media Art Festival in 2020 i.v.m. COVID_19 niet plaatsvinden. Maar we zijn optimistisch en hebben de nieuwe festivaldata al in onze agenda genoteerd: 26 februari t/m 13 maart 2021. Doen jullie dat ook?

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor updates en aankondigingen van de mooie projecten die we aan het voorbereiden zijn!

Hartelijke groeten,
Team MAF-LUNA 2021

THEME NIGHTS: HIER EN NU

Op 1, 2 en 3 december presenteert het Media Art Festival in samenwerking met de RUG Campus Fryslân en de Hanzehogeschool Groningen drie onderling met elkaar verweven online Theme Nights, vol ontdekking, discussie en artistieke inspiratie.

Centraal op elke avond staat een thema dat door onze speciale gastonderzoekers en kunstenaars verder wordt verkend en ontrafeld. We zoomen in op de waardering van cultuur en economische waarde in de culturele sector, niet-weten in tijden van onzekerheid en we nemen onze relatie met de natuur nader onder de loep.

KIJK JE MEE NAAR DE LIVESTREAM?
In verband met de geldende coronamaatregelen zijn de Theme Nights alleen bij te wonen via een livestream. De voertaal is Engels. Meer informatie en de livestreams zijn te vinden op deze pagina.

Menu