LUNA 2019 | 28 t/m 30 november

___
Alweer voor de derde keer brengt het LUNA Leeuwarden Urban Night Adventure licht en geluid in de donkere dagen van het jaar. Media Art Friesland presenteert spannende en spraakmakende projecties en installaties van regionale en internationale kunstenaars op bekende en verrassende plekken in het mooie centrum van Leeuwarden.

Centraal thema is dit jaar ILLUSIES. Laat je door sommigen van onze projecten op het verkeerde been zetten, ervaar hoe kunst de wereld in een ander licht zet en nieuwe perspectieven biedt. Wandel door de nachtelijke stad en verzamel impressies die je nog lang bij zullen blijven. Geniet van de sfeer, deel je gedachten met andere wandelaars en ga in gesprek met onze vele kunstenaars en gasten uit tal van landen!

Voor nog meer verdieping kun je rondom LUNA twee weken lang terecht op het Media Art Festival aan de Snekertrekweg 1. Hier presenteren we 15 werken van zeer veelbelovende jonge mediakunstenaars uit heel Nederland en van daarbuiten. Er zijn vrij­ wel dagelijks performances, talks met kunstenaars, wetenschappers en andere interessante gasten, en presentaties van studenten van de creatieve opleidingen in Leeuwarden.

Van harte welkom op LUNA en het Media Art Festival 2019!

Menu