EDUCATIE


Het Media Art Festival biedt verdieping en ruimte om te spelen voor iedereen


BASISONDERWIJS
Speciaal voor het basisonderwijs ontwikkelde MAF een informatief en speels programma dat kinderen op jonge leeftijd kennis laat maken met het begrip ‘mediakunst’. Het programma sluit aan bij het thema Illusies en bestaat uit een rondleiding door de expositie en een workshop die beide gegeven worden door ‘onze’ mediakunstenaars Romy Joya Kuldip Singh en Mark Buitenwerf.

Tijdens de workshop Maak je eigen film! gaan leerlingen zelf aan de slag als mediakunstenaars en maken ze met eenvoudige technieken een film die op een zoöpraxiscoop afgespeeld kan worden. De zoöpraxiscoop is de eerste filmprojector die in 1879 uitgevonden werd en het begin betekende van de moderne cinema zoals wij die nu kennen.

Het programma is tussen 21 november en 8 december 2019 te boeken via Kunstmenu+ van Schoolkade of door een mailtje te sturen naar mediaartfriesland@gmail.com.VOORTGEZET- EN MIDDELBAAR BEROEPSONDERWIJS
Voor het voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs organiseert MAF een verrassende rondleiding, op maat gemaakt.RONDLEIDINGEN VOOR OVERIGE GROEPEN

Voor alle overige groepen zijn er ook rondleidingen te boeken. Er zijn twee opties:
• Een rondleiding door onze MAF Young Masters expositie van jonge internationale mediakunst;
• Een boeiende tocht langs de LUNA-werken die eind november drie avonden lang in het centrum van Leeuwarden te beleven zijn. Lees hier verder.
Voor meer informatie: mediaartfriesland@gmail.com

Menu