OVER MEDIA ART FRIESLAND


Stichting Media Art Friesland presenteert actuele kunst aan een breed en divers publiek in Leeuwarden. Hoofdactiviteit van Media Art Friesland is het jaarlijks Media Art Festival (MAF). Onze voornaamste focus ligt op talentontwikkeling en het presenteren van aanstormend talent uit binnen- en buitenland. We bieden graag experimenteerruimte en exposure aan kunstenaars en zoeken nieuwe organisatorische samenwerkingsvormen met partnerinstellingen.

Sinds 2016 gaan wij ook massief naar de openbare ruimte met het LUNA Leeuwarden Urban Night Adventure. We presenteren licht-, geluids en performancekunst van makers uit de regio en van vooraanstaande internationale kunstenaars op tal van plekken in de mooie binnenstad van Leeuwarden en bereiken daarmee een zeer groot en divers publiek.

Naast deze grotere activiteiten zijn wij het hele jaar door present met kleinere acties, workshops en samenwerkingsprojecten, ook op internationale locaties. Door culturele instellingen, bedrijven en kunstenaars wordt regelmatig een beroep op onze expertise gedaan voor advisering en conceptontwikkeling. Wij helpen regionale kunstenaars graag bij het vinden van internationale partners en worden door initiatieven uit heel Europa, en soms van daarbuiten, gevonden als samenwerkingspartner.CONTACT
Stichting Media Art Friesland
Postadres: Achter de Hoven 21
8933 AG Leeuwarden
Email: mediaartfriesland@gmail.com

Menu